Εκστρατεία ενημέρωσης των Δημοτών για την ορθή χρήση του μπλε κώδωνα από την ΕΕΑΑ και το Δήμο Θέρμης

Εκστρατεία ενημέρωσης των Δημοτών για την ορθή χρήση του μπλε κώδωνα από την ΕΕΑΑ και το Δήμο Θέρμης

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης, ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενημερωτικές δράσεις για την ορθή χρήση του μπλε κώδωνα. Η συγκεκριμένη ενημερωτική ενέργεια αφορά την τοποθέτηση ενός ειδικά σχεδιασμένου εντύπου στο χερούλι της πόρτας των δημοτών μας, το οποίο θα συνοδεύεται από επιστολή του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου .

Στόχος της εκστρατείας ενημέρωσης είναι να μάθουν οι δημότες μας για τη χρήση του μπλε κώδωνα αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία. Όπως είναι γνωστό η χρήση του Μπλε Κώδωνα,  αφορά αποκλειστικά στην ανακύκλωση γυάλινης συσκευασίας, με την εξυπηρέτηση κυρίως σημείων και περιοχών με επαγγελματικές δραστηριότητες όπου καταναλώνονται προϊόντα σε γυάλινη συσκευασία.
Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι, γνωρίζοντας για την ανακύκλωση του γυαλιού και ακολουθώντας απλές οδηγίες. Στους Μπλε Κώδωνες μπαίνουν όλες οι γυάλινες συσκευασίες όπως: γυάλινα μπουκάλια, δοχεία και βαζάκια. Στους Μπλε Κώδωνες ρίχνουμε μόνο ΓΥΑΛΙ και όχι σκουπίδια!

Πηγή: Δήμος Θέρμης